Drago nam je da ste odlučili upisati Vaš bend u listu bendova Glazbenog foruma. Mnogi privatni organizatori,ali i organizatori programa u hotelskim kućama i tvrtkama koriste ovu listu za uspostavljanje kontakta sa glazbenicima, pogotovo pred ulične festivale i kao pripremu za turističku sezonu.

 

Upišite svoj bend u donju listu, osnovni (Basic) upis je besplatan (ako postanete član Glazbenog foruma za simboličnu godišnju članarinu od 20,00 kn dobivate brojne pogodnosti - uključujući i uvrštavanje poveznice na Vaš You tube kanal).

Ako uz osnovni upis želite imati i Premium predstavljanje (sa posebnom stranicom predstavljanja na Glazbenom forumu, većim brojem fotografija i poveznicama na Vašu vanjsku web stranicu i You Tube kanal) molimo da nas kontaktirate na glazbeni.forum.hr@gmail.com, cijena postavljanja stranice za predstavljanje iznosi samo 200,00 kn godišnje. Stranicu Glazbenog foruma dnevno posjete mnogi korisnici čiji interesi su striktno vezani za glazbu. To znači da za cijenu jednog malog oglasa na internet oglasniku poput Njuškala dobijete godišnje predstavljanje ciljanoj publici na Glazbenom forumu - tisućama njih koji trebaju svirku za svadbu, party ili domjenak. 

 

 

 

 

Prijava u listu bendova Glazbenog foruma
Molim upis u opciju (brojevi 1,2,3 označavaju u kojoj opciji je pojedino polje uključeno u uslugu)

Hvala na prijavi u listu bendova Glazbenog foruma. Još učitajte i fotku, poveznica je dolje!!

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Učitaj fotku klikom na

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Your content has been submitted

Pošalji klikom na crvenu točku