Prodajete gitaru?

Izložite ju besplatno na frekventnom mjestu u Zagrebu (Glazbeni forum, Špansko) i omogućite potencijalnim kupcima "look & feel"..

Glazbeni forum nalazi se na visoko frekventnoj lokaciji u Zagrebu (tržnica Špansko). Kroz Glazbeni forum na dnevnoj bazi prolazi mnoštvo glazbenika, osoba koje dolaze na jamming, glazbeno školovanje ili slične aktivnosti. Svi oni (a i ostali potencijalno zainteresirani kupci koji Vam se javljaju na oglas za prodaju gitare ili opreme) mogu doći i pogledati i Vašu gitaru ako je odlučite izložiti u Glazbenom forumu.

 

U Glazbenom forumu je idealno mjesto za probu gitare jer postoje i pojačala i stručna osoba koja će osigurati da se izložena gitara proba na najbolji način. Nije li to izvrsna podrška za Vas koji želite prodati svoje gitare, a nikako ne možete naći slobodan termin u kojem bi potencijalni kupci mogli doći u Vaš stan...ili ne želite da Vaš stan postane promenada za nepoznate likove...ili se nalazite izvan Zagreba (a ipak je najviše potencijalnih kupaca iz Zagreba) pa im se ne da putovati do Vas jer to košta...  

gitare zid 2.jpg

Kontaktirajte nas i izložite svoju gitaru u Glazbenom forumu. Mi ćemo je čuvati, maziti i paziti, izložiti na vidljivo mjesto kako bi je svi vidjeli, besplatno uvrstiti u naš Glazbeni oglasnik te svakom kupcu kojega pošaljete (i Vi nastavite sa oglasima koje ionako imate) pokazati gitaru, omogućiti da proba kako zvuči te mu dati Vaš broj da Vas nazove i dogovori za krajnju cijenu.

Što mi imamo od toga? Osim što dobivamo povećanu frekvenciju ljudi koji dolaze kod nas i konzumiraju naše usluge (upišu glazbeni tečaj, popiju kavicu itd.)  zaračunamo Vam 10% od cijene koju ste postigli u dogovoru sa kupcem (a maksimalno 250,00 kn). 

Prilikom zaprimanja gitare na Guitar Display potpišemo Ugovor o posredovanju u kojem su regulirani i ostali detalji vezano za čuvanje Vaše ljubimice-gitare za vrijeme dok je pod našom brigom.

gitare zid.jpg