Glazbene večeri studija Glazbeni Forum

Playing the Saxophone

Glazbene večeri studija Glazbeni forum organiziraju se kako bi se ljubitelji glazbe družili i okupljali oko sadržaja koji oplemenjuju život, okruženi ljudima koji, kao i svi mi, trebaju ljudsku interakciju uzdignutu dodatnim poticajima koje donose harmonični zvuci glazbenih nota.

Bez obzira da li se radi o tematskim večerima (npr. "Večer pjesama Olivera Dragojevića"... "Večer dalmatinske pisme"....  "Večeri tamburaških zlatnih žica"..."Tribute to Elvis Presley") ili o gostovanju pojedinog benda/zbora, radi se o  događanjima  kojima se sudionici pridružuju putem pozivnica. Pozivnice se dobivaju putem e-maila i WhatsApp-a te se na taj način osigurava da u pojedinim večerima ne bude previše ljudi (kako bi se svi dobro osjećali bez gužve i tiskanja) te da se svi sudionici osjećaju maksimalno ugodno. Vremenom se formira lijepo zajedništvo među forumašima i zaista je poticajno kada uđeš u prostoriju gdje poznaš većinu ljudi, a svi nose tu pozitivnu vibru harmonije i glazbenog druženja.

Prijavite se na listu za dobivanje pozivnica klikom OVDJE.

Za naručivanje  osvježenja tijekom večeri nazvati/pozvati ćete naše susjede iz kafića koji će donijeti naručenu klopicu i piće, a račun ćete platiti konobaru kafića.

Kad zaškripi tu su i interne zalihe studija pa se članovi Glazbenog studija mogu pripomoći i iz internog frižidera (donacije u kasicu-prasicu koja stoji pored frižidera cijenimo i omogućuju nam plaćanje režija kako bismo se mogli okupljati).

Ako ste na nečem ekskluzivnijem, nitko pozvanom sudioniku ne brani donijeti bocu gina, cognac-a ili onog što mu razgali srce...podsjećamo naravno na kasicu-prasicu za donacije i u ovom slučaju, kako bismo platili režije održavanja prostora i troškove organizacije.

No, naši sudionici dolaze primarno zbog glazbenog druženja sa ljudima, a manje zbog konzumacije pa se zato svi pridržavamo pristojnih i umjerenih količina "podizača raspoloženja"....taman koliko treba...

Veselimo se i Vašem društvu na otvorenim Glazbenim večerima....za uvrštavanje na listu osoba koje obavještavamo o rasporedu Glazbenih večeri i šaljemo pozivnice kliknite OVDJE i upišite Vašu poruku.

Podsjećamo da za Vaše interne zabave i proslave možete unajmiti studio, više detalja OVDJE.

 

Za raspored i najave događanja kliknite OVDJE.

  

Stage 3.JPG